تولیدات فناورانه و محتواهای آموزشی فرهنگیان در شاد چشمگیر است
پرتوحقیقت:
به گزارش پرتوحقیقت به نقل از پایگاه خبری سفیر گیل ؛به نقل از آموزش و پرورش گیلان، نرگس دستیار در همایش استانی هوش مصنوعی و کاربردهای آن با اشاره به ضرورت استفاده از متون جدید در فرآیند تعلیم و تربیت اظهار داشت: هوش مصنوعی ابزاری برای تسهیل آموزش فرزندان است و باید از این فن در طراحی دروس ،برگزاری امتحانات و فردی سازی آموزش بهینه استفاده کنیم.
وی افزود: فناوریهای جدید دریچه ای تازه به روی ما باز میکند و لازم است دانش آموزان و معلمان بیش از پیش از این ابزار جدید فناوری بهرهمند شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به فراگیر شدن فناوری هوش مصنوعی در کشور خاطرنشان کرد: سیاست دولت چهاردهم نیز بر کاربردی شدن این فناوری در ادارات و ساختارمند شدن این دستاورد در کشور است.
دستیار با اشاره به گسترش تولید محتوا در بین فرهنگیان و دانش آموزان اظهار داشت: خوشبختانه تولیدات فناورانه و محتواهای آموزشی از سوی دانش آموزان و فرهنگیان در شبکه شاد چشمگیر است و ضروری است این روند با استفاده از ابزار هوش مصنوعی تعمیق پیدا کند. دستیار در ادامه به افزایش برنامه های کارگاهی جهت بروزرسانی آموخته های معلمان تأکید کرد.
حمید رضا کفاش، مدرس کشوری نیز در این همایش گفت: هوش مصنوعی یک دانش رایانه ای مبتنی بر ریاضیات و الگوریتم است و دارای ابعاد مختلفی است که با استفاده از ۳ ویژگی سرعت، دقت و کیفیت به آسان سازی تولید محتوا میپردازد.
وی با بیان گرایش متنوع در هوش مصنوعی گفت: یادگیری ماشین شبکه عصبی ،بینایی ماشین، سامانه خبره ، پردازش زبان طبیعی ، الگوریتم ژنتیک و رباتیک از گرایشهای آن است.
در این همایش از ۵ دانش آموز برتر کشوری در هوش مصنوعی تقدیر شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید